Menu van de maand

Carpaccio van Sint-Jakobsschelp 

Mango, koriander, kadaif en Isigny room

18 euros

— of —

Ravioli met truffel

Eekhoorntjesbrood creme, peterselie olie en groene waterkerssap

20 euros

Koolvis 

Vis knoedel, gepofte boekweit, zwarte knoflook en emulsie van bergamot

26 euros

— ou —

Ree 

Kweepeer mousse, gekonfijte sjalotten, aardappel dauphine met parmezaanse kaas en sherry sap

28 euros

Kaasplank met kazen van onze ambachtslieden

Broodjes met gekonfijt fruit

14 euros  (kan het dessert vervangen)

Paris-Brest RectoVerso stijl

14 euros

— ou —

Gekonfijte ananastaart

Verbena, yohurtsorbet, limoen

14 euros

3-gangen menu : 39 euros

Aangepaste wijnen : 25 euros

6-gangen menu : 65 euros

Aangepaste wijnen : 35 euros

Lunch van de week (enkel tijdens de middag)

26 euros

De gerechten zijn ook à la carte verkrijgbaar.

De menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

Wij beantwoorden uw vragen over allergenen en uw eventuele voedingsgewoonten.