Menu van de maand

Carpaccio van Sint-Jakobsschelp
Mango, koriander, kadaif en Isigny room
18 euros
— of —
Ravioli met truffel
Eekhoorntjesbrood creme, peterselie olie en groene waterkerssap
20 euros
Koolvis
Vis knoedel, gepofte boekweit, zwarte knoflook en emulsie van bergamot
26 euros
— ou —
Ree
Kweepeer mousse, gekonfijte sjalotten, aardappel dauphine met parmezaanse kaas en sherry sap
28 euros
Kaasplank met kazen van onze ambachtslieden
Broodjes met gekonfijt fruit
14 euros (kan het dessert vervangen)
Paris-Brest RectoVerso stijl
14 euros
— ou —
Gekonfijte ananastaart
Verbena, yohurtsorbet, limoen
14 euros

3-gangen menu : 39 euros
Aangepaste wijnen : 25 euros
6-gangen menu : 65 euros
Aangepaste wijnen : 35 euros
Lunch van de week (enkel tijdens de middag)
26 euros
De gerechten zijn ook à la carte verkrijgbaar.
De menu’s worden enkel per tafel geserveerd.
Wij beantwoorden uw vragen over allergenen en uw eventuele voedingsgewoonten.